loader 0
social icons

Νέα / Mε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Α.Σ. Φυτειών στη διεθνή έκθεση AthensCannabis Expo 2019

Αγροτικός Συνεταιρισμός Φυτειών Αιτωλοακαρνανίας / Nέα & Aνακοινώσεις που αφορούν στις δραστηριότητες μας και την σειρά Προϊόντων:
Άχελώος Κάνναβη

social icons


φυτείες αιτωλοακαρνανίας

Mε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Α.Σ. Φυτειών στη διεθνή έκθεση AthensCannabis Expo 2019

2019-01-15: Αγροτικός Συνεταιρισμός Φυτειών

Άκρως επιτυχημένη υπήρξε η συμμετοχή του Aγροτικού  Συνεταιρισμού Φυτειών στη διεθνή έκθεση ATHENS CANNABIS EXPO 2019. Πάνω από 15.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν το κλειστό γήπεδο του TAE KWO DO στο Φάληρο από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Το περίπτερο του Συνεταιρισμού μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και του εμπορικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε επίσης ο δημοσιογραφικός κόσμος ζητώντας πληροφορίες τόσο για το προϊόν όσο και για τον Συνεταιρισμό μας.





Συγκριτικό πλεονέκτημα του προϊόντος μας “ΑΧΕΛΩΟΣ ΚΑΝΝΑΒΗ” - έλαιο σπόρων κάνναβης, αποτελεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα προϊόν 100% από σπόρους κάνναβης χωρίς να γίνεται πρόσμιξη με άλλου είδους έλαια. Επίσης,   η υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο που κάνει ξεχωριστό το “ΑΧΕΛΩΟΣ ΚΑΝΝΑΒΗ”.


Επιστροφή στα Νέα


social icons



  • Χρόνια Πολλά και Χαρούμενες Γιορτές

    Χρόνια Πολλά και Χαρούμενες Γιορτές

    2019-12-25: To Δ.Σ και τα Μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φυτειών Αιτωλοακαρνανίας "Αχελώος Κάνναβη" σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Χαρούμενες Γιορτές

    Δείτε Περισσότερα

  • Mε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή  του Α.Σ. Φυτειών στη Διεθνή Έκθεση Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

    Mε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Α.Σ. Φυτειών στη Διεθνή Έκθεση Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

    2019-09-20: Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φυτειών συμμετείχε για δεύτερη χρονιά με δικό του περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Κάνναβης (Salonica Cannabis Expo 2019), στα πλαίσια της 84ης ΔΕΘ.

    Δείτε Περισσότερα
















fyties.gr